Zovu ih balkanski Beckhamovi: Nose samo papreno skupo, žive na visokoj nozi i cijeli region im zavidi (Foto)

  • admin
  • August 18, 2019
  • Comments Off on Zovu ih balkanski Beckhamovi: Nose samo papreno skupo, žive na visokoj nozi i cijeli region im zavidi (Foto)

Na društvenim mrežama često vidimo objave koje  su vezane za osobe koje pokazuju kako skupu odjeću nose i sl. Tako po njihovim slikama lako možete da zaključite da su bogati.  Dosta osoba jednostavno voli da se razmeće onim što ima.

Lijepo je vidjeti neke slike s putovanja, ali nije baš lijepo kada se u prvi plan stavlja sve materijalno. Ne morate baš sve obavještavati koliko vam košta odjeća, zar ne?

Ne treba biti tako iskompIeksiran. Nije uredu da budemo tako površni. Također, imate osobe koje imaju dosta  novca, ali po njihovim objavama to nećete zaključiti. Neki ne pate od toga. Nedavno smo spominjali fudbalera Izeta Hajrovića koji se itekako voli pohvaliti sa onim što ima.

Kao i njegova supruga.  Čak stvari koje posjeduju više liče na kič, pa su zbog toga postali predmet ismij’vanja.  Njegova supruga se čak pohvalila cijenom papuča.  Mnogi se slažu da se ponašaju snobovski.

Ova porodica također objavljuje slike po kojima ćete zaključiti da imaju dosta novca. Samo što njihove objave nisu  shvaćene kao kič. Možda će neki reći da je i ovo snobovski, ali to ostaje vama da procijenite.

Porodica Lazarević koja živi u Njemačkoj redovno kači slike po kojima možete zaključiti da su bogati. Ona se bavila modelingom, a  u Njemačkoj je upoznala supruga Igora koji se bavio prodajom automobila. Imaju dva sina, Davida i Luku.  Djeca nose samo najskuplje.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove portala. Portal zadržava pravo da obriše komentar bez ikakve najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara portal nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.