Žene ih kupuju masovno, a mnogima izgledaju odvratno: Milica Pavlović obukla pantalone koje su hit jeseni (Foto)

  • admin
  • November 8, 2018
  • Comments Off on Žene ih kupuju masovno, a mnogima izgledaju odvratno: Milica Pavlović obukla pantalone koje su hit jeseni (Foto)

Milica Pavlović je jako poznata sprska pjevačica, ali nije poznata samo u Srbiji, nego i širom regiona. Ova pjevačica je najviše pažnje na sebe privukla takmičenjem u poznatoj muzičkoj emisiji Zvezde Granda.

Milica se od ostalih učesnika mnogo izdvajala, zato što je na sceni umjela strastveno da igra, a pored toga je jako lijepo pjevala. Njene odjevne kombinacije su uvijek bile neobičle ali lijepe.

Naime, najgore kada ljudi upadnu u zamku trend stvari. Svi znamo da svako godišnje doba ima svoje kolekcije koje postanu u trendu, pa onda svi moraju da sebi kupe baš to, da bi ispalo kako prate mogu.

Također svi znamo da neke odjevne predmete ne mogu svi nositi, jer ne stoji svakom dobro ono što je u trendu. Vodite računa da nosite ono što vam dobro pristaje, a ne ono što je u trendu.

Pantalone od laksesa su počele da budu u trentu, te od tada ih nosi 70 posto poznatih ličnosti, jedna od njih je i Milica Pavlović koja se prošetala baš u ovim pantalonama. Pogledajte kako Milica u njima izgleda:

Ona je na svom instagramu objavila slike iz Istambula, a na tim slikama je u laksesnim pantolama. Naime, ove pantole mogu obući izuzetno zgodne djevojke jer ističu sve nedostatke. Milica ih je odlično iskombinovala.