Željko ostaje bez Jovane, donijela odluku: Okreće mu Ieđa kad mu najviše treba

  • admin
  • August 17, 2019
  • Comments Off on Željko ostaje bez Jovane, donijela odluku: Okreće mu Ieđa kad mu najviše treba

Jovana je zrela žena, ona je prije konačne odluke sjedila i dobro razmislila, ali je shvatila, da ukoliko dođe do promjene radnog okruženja, ona više neće imati toliko vremena za Kostu, Srnu i Anu. Ona je sa Srđanom u jutanjem programu savršen tandem u kome će i ostati kako saznajemo.

Svi znamo da oni rade na tv pink, ili tako zvanoj ružičastoj televiziji. Njen suprug pokreće kablovsku televiziju, a svi su smatrali d aće upravo njegova supruga biti na nekom od tri kanala te televizije, ali kao što smo već napisali, ona je odlučila da ne mijenja radno okruženje, niti želi da napusti jutarnji program koji vodi.

Kako saznajemo, ona nije odmah rekla ovu odluku, prvo je razmišljala da vodi i da uređuje tv kanal koji je u vlasništvu Željka, ali se predomislila i odlučila ostati tako gdje je i navikla, isključivo kako ona kaže zbog privatnih razloga:

Ja imam veliko iskustvo na tv, moja karijera kao voditeljice traje preko 20 godina, tako da znam da bi mogla voditi i urediti jedan tv program, zasigurna sam. Ja sam to radila i bila sam izvrsna ali ja bi radila samo na jutarnjem programu i uređenju tog dijela. – počela je ona, pa dodala:

Kada je Željko rekao d aće kupiti tri kanala, odmah smo pomislili da je to savršena prilika za mene, ali poslije smo bolje razmisli, to je preko 15 sati dnevno provedeno u poslu, mi imamo troje djece, koje e smiju patiti toliko. – rekla je Jovana aludirajući da sada ima bar malo više vremena.