Zdravko Čolić uživa u pravom luksuzu sa svojom porodicom: Evo kako izgleda njegova vila (Foto)

  • admin
  • November 10, 2018
  • Comments Off on Zdravko Čolić uživa u pravom luksuzu sa svojom porodicom: Evo kako izgleda njegova vila (Foto)

 

Ovaj pjevač je živio u jednom najelitinijem naselju pod nazivom Mačkov Kamen u Dedinju, ali se odlučio preseliti 2010 godine sa svojom suprugom i kćerkama u vilu koju je uredi u Košutnjaku.

On sa svojom suprugom Aleksandrom i dvije kćerke Unom i Larom uživa u luksuznoj vili i tamo provode zajedno porodično vrijeme. Naime, svima je poznatto da slavni ulažu mnogo u svoje domove, te da ih uređuju po svom ukusu do posljednjeg detalja.

Svi zanamo da je Zravko godinama popularan i da ima mnogo nastupa, a svaki koncert mu je u rekordnom vremenu rasprodat, tako da je sebi i svojoj porodici mogao da priušti taj luksuz. ričalo se mnogo o njegovoj vili u koju je kako navode izvori uložio 850 hiljada eura. Zamislite da neko toliko novca uloži u dom?

Ali kada vidite kako ta vila izgleda, bit će vam jasno zašto je u pitanju toliko novca. On je u jednom interviju naveo da je vilu napravio na tom mjestu kako bi zajedno sa svojom porodicom pobjegao iz grada i od gradske buke.

Još nešto što mu se svidjelo je što pored njihove vile ima šuma, koja Zdravku služi za rekreaciju.Pogledajte i sami kako izgleda ova vila sa vanjske strane: