Zbogom legendo: Slike iz Milenine mladosti najbolje opisuju prirodnu ljepotu, bez filtera i operacija (Foto)

  • admin
  • October 14, 2018
  • Comments Off on Zbogom legendo: Slike iz Milenine mladosti najbolje opisuju prirodnu ljepotu, bez filtera i operacija (Foto)

 

Dragan Nikolić je bio  njena prava ljubav. Prava ljubav je ona najveća ljubav, a ona i njen Gagi su se stvarno mnogo voljeli. Koliko je samo dobrih uloga, glumila, koliko je samo sreće ispunjavalo njen život. Ona mora da se nalazi na listi naših glumačkih legendi jer je posjedovala izuzetan talenat.

Milenin talenat je otkrila njena tetka, potom je nagovarala Milenine roditelje da ona treba da upiše balet. Ona je se bavila i manekentvom, naime, poslije modne revije u Kolarčevom univerzitetu ona je dobila svoju prvu ulogu. Vrata ostvaju otvorena je bio prvi film u kojem je dobila ulogu davne 1959. godine.

Od te godine, pd te uloge, ona je imala još mnogo uloga, gotovo da za vrijeme njene karijere nije bilo perioda da nije glumila u nekom filmu ili seriji. To je san svakog glumca, a njen se ostvario. Svakako njen talenat je doprinjeo tome da je angažuju u razne uloge.

Na Filmskom festivalu u Veneciji za ulogu u filmu Jutro je dobila Zlatnu ružu, ali to je bilo i za očekivati. Tada je svima bilo jasno, da je glumačko tržište jugoslavije dobilo novu glumicu, dobilo novu zvijezdu.

Ona je bila prirodni talenat i prirodna ljepotica, pogledajte par njenih mladalačkih fotografija: