Zbog posebnog zahtjeva Prijovićka i Filip za dječiju sobu platili 5000 eura: Evo na čemu će spavati njihov sin

  • admin
  • January 14, 2019
  • Comments Off on Zbog posebnog zahtjeva Prijovićka i Filip za dječiju sobu platili 5000 eura: Evo na čemu će spavati njihov sin

Aleksandra i Filip čekaju svoje prvo dijete, a na svijet će doći za manje od tri mjeseca. Kako smo došli do saznanja, on će boraviti u jako luksuznoj sobi za koju su njegovi roditelji iskeširali čak 5.000 eura. Njihov stan se nalazi u Voždovcu.

Aleksandra i Filip su nakon svadbe donijeli odluku da žele da stvore svoje sopstveno ljubavno gnijezdo i oazu sigurnosti i mira. Imali su priliku da žive u vili porodice Živojinović koja se nalazi na Brežaniskoj kosi. Aleksandra nije željela to, pa su otišli u Voždovac.

Naime, ona je u odmakloj trudnoći, ali marljivo radi na svom novom albumu. Kako saznajemo između snimanja ona zajedno sa Filipom uređuje sobu za malog nasljednika. Oni su željeli da u novu godinu uđu sa kompletno opremljenom sobom za sina.

Išli su po raznim prodavnicama kako bi našli odgovarajuće stvari za sobu. Mnogo im pomaže Borka, majka od ALeksandre, ona s njima bira neke komade namještaja. – izjvio je izvor blizak pjevačici.

Soba će biti u neboplavim, bijelim i sivim nijansama. Aleksandra je po svojoj želji uzela veliku komodu u kojoj želi da presvlači i kupa svog sina. Na svim zidovima bebine sobe se nalaze lampe koje su neobične. Oni su udšek naručili čak iz inorstranstva kako bi njihov sin spavao na udobnom.

Pored svega ovoga pripremili su jako kvalitetnu odjeću ali i igračke za svog jedinca. Mnogo su vodili računa da sve bude prirodno, pa ih je to i koštalo. Došli smo do saznanja da su samo neki detalji koštali pet hiljada eura.