Zbog Brene i Bobe prekinut Dnevnik 2: Uključili ih direktno u program zbog važnih novosti (Video)

  • admin
  • December 8, 2018
  • Comments Off on Zbog Brene i Bobe prekinut Dnevnik 2: Uključili ih direktno u program zbog važnih novosti (Video)

Ovaj bračni par je prije 27 godina svoju ljubav krunisao brakom, a svi znamo koliko oni eksponiraju svoju ljubav. Riječ je kao što i sami vidite o Lepoj Breni i njenom mužu Bobi. Oni su svoju ljubav proslavili nakon toliko godina sa ponosom.

Svima nam je poznato kako su poznate ličnosti aktivne na društvenim mrežama i izvještavaju svoje fanove gdje se nalaze, šta rade i šta se dešava u njihovim životima. Bez obzira na kasne godine, Lepa Brena je veoma aktivna na društvenim mrežama.

Ona je odlučila da svoju godišnjicu i tamo istakne, pa je na jednoj od društvenih mreža objavila fotografiju nje i Bobe sa svadbe, a u opisu je napisala: Sretna nam godišnjica ljubavi. Ovo je 27 godišnjica koju oni slave. Pogledajte i fotografiju koju je objavila Lepa Brena:

Ona je na svom vjenčanju 1991 godine nosila Diorovu vjenčanicu, a kompanija je ovu vjenčanicu sila samo za Lepu Brenu. Tada se prekinulo emitovanje Dnevnika kako bi se mladenci mogli uključiti direktno u program i kako bi svi vidjeli njihovo slavlje.

Ova svadba je trajala do ranih jutarnjih sati a danima poslije se pričalo o njom. Svi znamo za običaj kada mlada nagazi mladoženju kako bi ona vodila glavnu riječ u tom braku, Lepa Brena je nagazila Bobu, a on je skočio. Ovo je nasmijalo sve prisutne goste na svadbi ali i one koji su gledali svadbu.

Ovdje ćemo vam postaviti jedan videozapis kako bi se prisjetili kako su izgledali mladenci i kako je izgledala uopšte ova luksuzna i jako zapamćena svadba. Obratite pažnju na 13:10, to je momenat gdje Lepa Brena gazi Bobu: