Zavirite u luksuzni dom Zorice Brunclik: Raskoš na sve strane, a jedan detalj posebno plijeni pažnju (Video)

  • admin
  • December 6, 2018
  • Comments Off on Zavirite u luksuzni dom Zorice Brunclik: Raskoš na sve strane, a jedan detalj posebno plijeni pažnju (Video)

Zorica Brunclik je jako popularna pjevačica koja ima dugogodišnju karijeru, živi zajedno sa suprugom koji je prepoznatljiv po tome što je harmonikaš. Njegovo ime je Miroljub, poznatiji je kao Kemiš. Njih dvoje u sreći i ljubavi žive već nekoliko godina.

Nastanjeni su u jednom jako lijepom naselju koje se zove Krnjača. Ona je jako poznata, zarađuje mnogo novca, pa se nije stedila ni u sređivanju svog jako luksuznog doma. Neko vrijeme ovaj bračni par je želio da svoju kuću sakrije od javnosti, ali im to nije pošlo za rukom.

Morali su biti svjesni toga da će kad tad njihova privatnost doma biti prikazana javnosti. Oni su ustupili snimanje svog doma samo Ognjenu koji vodi poznatu i jako gledanu emisiju “Ami dži šou”. Na ovaj način su javnosti prikazali kako izgleda njihov dom.

Njihov dom je jako autentican, moramo priznati da je nekako u skladu snjima. Zorica u svom domu ima salon ljepote, ona ga koristi kako bi uvijek izgledala lijepo i besprijekorno. Pored ovog, oni su napravili prostoriju koja je namjenjena isključivo za slavlja i zabave.

Ovdje kako ona kaže provode najviše vremena sa svojim prijateljima i ljudima koji dolaze u goste. Posjeduju baze, ali i teretanu.Ona  nije ostala uskraćena ni za đakuzi, kaže da tu vole provoditi vrijeme i odmarati se, kaže da je to rijetko ali slatko.

Njihov dom je jako lijepo i luksuzno uređen, poslije snimka kojeg ćemo ostaviti ispod ovog teksta, bit će vam i jasno zašto su toliko krili svoj dom o očiju javnosti. Pogledajte zapravo kako to sve izgleda, mi smo pokušali dočarati riječima, ali je to prosto nemoguće: