Zamantat će vam se od brojke: Evo koliko će Jelena Karleuša izdvojiti za novu vilu

  • admin
  • October 15, 2018
  • Comments Off on Zamantat će vam se od brojke: Evo koliko će Jelena Karleuša izdvojiti za novu vilu

 

Svi znamo ko je Jelena Karleuša, o njoj se mnogo piše i ona privlači puno pažnje. Kako saznajemo da će ova poznata pop pjevačica uskoro postati vlasnica vile. Vila se nalazi u Pekingu. Nekako je i za očekivati ovako nešto od Jelene, jer ona voli da živi kako se to kaže na visokoj nozi.

Naime, Jelena je potragu za dobrom nekretninom u kojoj će moći zajedno sa djecom i mužem uživati počela onda kada je njen muž, poznati fudbaler Duško Tošić potpisao sa Kineskim klubom ugovor na dvije i po godine.

Budući da je Duško potpisao ugovor na dvije i po godine, Jelena sa kćerkama planira često da ga posjećuje, ali za to vrijeme nije željela da mora da odsjeda po hotelima i da boravi u hotelskim sobama, njoj je logičan slijed događaja bio da kupi kuću u Pekingu.

Kada je zadnji put bila kod Duška u posjeti, Jelena je angažovala najbolje agente za nekretnine kako bi udovoljili njenoj želji i pronašli odgovarajući dom u kome će živjeti njen muž, ali i djevojčice i ona kad dođu u posjetu.

Ono što je privuklo pažnju je račun koji su agenti sveli, rekli su joj da će sve to koškatit oko milion eura. Ali šta je to za ovu porodicu? Jelena razmatra još uvijek koju vilu će kupiti.