Zaboravila na pjevanje: Mina Kostić u 43. godini pokazala tijelo na kojem joj zavide duplo mlađe kolegice (Foto)

  • admin
  • November 3, 2018
  • Comments Off on Zaboravila na pjevanje: Mina Kostić u 43. godini pokazala tijelo na kojem joj zavide duplo mlađe kolegice (Foto)

Ova pjevačica je godinama na estradi a svojim izgledom dokazuje da joj godine ne mogu ništa, ona pak izgleda mnogo bolje od većine svojih mlađih kolegica. Riječ je kao i što sami vidite o Mini Kostić.

Mina Kostić je jedno vrijeme bila na vrhuncu popularnosti zahvaljujući svojim pjesmama koje je snimala u većem broju, a sve pjesme su bile popraćene jako provokativnim nastupima i spotovima, ali, njen izgled joj je to dozvoljavao. Privlačila je mnogobrojnu pažnju kako ljudi tako i medija.

Ona ni sa 43 godine ne može proći nezapaženo, njenom izgledu mogu pozavidjeti mnoge njene kolegice koje su skoro duplo mlađe od nje. Ona je tokom čitave svoje karijere bila i ostala jako atraktivna pjevačica.

Ona je nedavno na svom Instagram profilu okačila nekoliko fotografija u kuđaćem kostimu, zanima li vas kako Mina izgleda sa 43 godine? Pogledajte i sami, vjerujemo da ćete ostati bez daha:

Naravno da je Mina imala nekoliko estetskih zahvata na svom tijelu, ali pored njih, ona vodi računa o svojoj izhrani i jako puno trenira. Pa to se i vidi na njenom tijelu, slažete li se?

Nju je proslavila njena pjesma koju sigurno svi znate pod nazivom ‘Stariji čovjek’. U zadnje vrijeme nije toliko prisutna u medijima, ali je nekada bila itekako popularna.