Za njenom majkom su u Jugoslaviji uzdisali svi muškarci: Evo kako izgleda kćerka Ene Begović

  • admin
  • November 10, 2018
  • Comments Off on Za njenom majkom su u Jugoslaviji uzdisali svi muškarci: Evo kako izgleda kćerka Ene Begović

2000 godine jedna od najljepših i jedna od najtalentovanijih glumica je stradala u saobraćajnoj nesreći. Njen džip je se prevrnuo u provaliju, a ona je poginula, sa njoj u autu je bila i njena kćerka koja je tada imala samo jedan mjesec, a njeno ime je Lana. Riječ je o glumici Eni Begović.

Njena kćerka je preživjela ovu nesreću, a sada kada je prošlo 17 godina od nesreće, djevojčica je prleijepa, kao preslikana Ena Begović. Naime, u jednom segmentu se razlikuje od svoje majke, a to je lični izbor.

Ena je jako mlada počela glumiti, a ubrzo postala jedna od najboljih glumica, sa druge strane, njena kćerka se posvetila školovanju i odlučila živjeti život daleko od očiju javnosti. Živi život kao svaka mlada djevojka. Pogledajte kako ona izgleda:

 

 

Ena je 15 augusta poginula kada je sa svojom porodicom krenula kod porodičnih prijatelja koji su živjeli na Braču. Nesreću je prouzrokovao sin njenog muža Leo. Naime, on je promašio kuću prijatelja te nastavio da vozi uskim putem.

Leo je udario o kamen i razbio maglenku,a otac je zahtjevao da on nastavi voziti. Izašli su iz auta, a džip je otišao unazad u provaliju. Ena je ispalam iz auta i zadobila tjelesne povrede koje je nisu mogle održati živom.