Za nesreću krivi samo jednu osobu: Darko stalno plače, trpi nesnosne bolove: "Da mogu vratiti vrijeme"
admin November 16, 2018

Darko Lazić je u jako teškoj situaciji poslije saobraćajne nesreće koja mu se dogodila 23. oktobra tekuće godine. Naime, pored fizičkih povreda koje je zadobio, on je i psihičko zdravlje narušio, jer su mu se poslije buđenja iz kome počele javljati apstinencijalne krize.

Naime, pjevač je izjavio da se kaje što je ikad probao drogu, postao je svejstan da je za sve on kriv, te da je nesreća bila prouzrokovana jer je bio pod dozom. Rekao je da može vratit vrijeme da nikad ne bi sebi dozvolio da proba drogu, a kamoli da sebe dovede do toga da postane zavisnik.

Saznajemo da Darko još uvijek ima bolove zbog apstencijalne krize, te da se ne smije puno pomjerati, jer bolovi postanu sve jači. Leži u istom položaju koliko god to može. Svakodnevno plače i moli se bogu da mu pomogne da se izvuče iz kandži droge koja mu je unuštila život.

Također smo saznali da i pored toga što zna da bi mu unos droge u organizam pokoršalo zdravstveno stanje, Darko bi idalje uzeo drogu, jer se on trenutno ne liječi od zavisnoti, nego munse saniraju povrede koje su nastale u saobračajnoj nesreći.