admin November 21, 2018

Naime, on je jako poznat pjevač koji je već dugi niz godina na estradnom nebu, a njegove pjesme se slušaju svakodnevno. Kao što i sami vidite riječ je o Dadi Polumenti.

On je bio u braku sa Selmom Mekić koja dolazi iz Novog Pazara, u bračnu zajednicu su trupili tačno prije 6 godina. Njihov brak nije dugo trajao, samo poslije pet i po mjeseci došlo je do razvoda, kako saznajemo iz vjerskih razloga.

Izvor blizak ovom poznatom pjevaču je istakao nekoliko činjenica: Dado je oduvijek bio vječiti neženja, boem, volio je da izlazi, da se druži sa mladim djevojkama, da konzumira velike količine alkohola. Njegov posao je s jedne strane nametao sve to.

Dado se bio mnogo zaljubio u Selmu, stvarno se trudio tokom braka s njom odreći svih loših navika koje su ga do tada pratile, ali uzaludno. Njegov posao je takav da ide u noćne klubove u kojima ima mnogo djevojaka i alkohola.

Selmi nije smetalo to što on pjeva, već što su joj mediji počeli stvart pritisak. Naime, jedno vrijeme se Dado često pojavljivao u medijima sa slikama iz klubova, na tim slikama je bio sa mladim djevojkama. Sve ove činjenice su ugrozile njegov brak.

Pogledajte i sami kako izgleda Selma, ona je prava ljepotica:

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*