Više ne može sakriti stomačić: Evo kako Prijovićka izgleda u 5. mjesecu trudnoće, jedna slika sve otkrila (Foto)

  • admin
  • November 1, 2018
  • Comments Off on Više ne može sakriti stomačić: Evo kako Prijovićka izgleda u 5. mjesecu trudnoće, jedna slika sve otkrila (Foto)

Svi znamo da je Aleksandra Prijović u braku sa sinom od Lepe Brene, Filipom Živojinovićem. Naime, ona je trudna, a to se do sada i nije baš primjetilo. Odlučila je da se povuče sa javne scene i da ne nastupa, za dobrobit svoga djeteta.

Izvjštavali su mediji o Aleksandrinoj pojavi na proslavi koju je priredila njena svekrva povodom uspijepnog koncerta koji je trajao dva dana. Svi su komentarisali Aleksandrin izgled jer je došla u patikama. Ljudi su to razumili jer je trudna.

Ona je nedavno išla u šetnju sa svojim suprugom, a svi su imali prilike da vide njen stomačić. Aleksandra više ne može da ga sakrije, a kako bi i mogla kada je sada već u petom mjesecu trudnoće.

Mediji su dugo očekivali Aleksandrinu pojavu u javnosti gdje će se moći vidjeti njen stomak, pa su je preko dana uhvatili u opuštenijem izdanju i slikali. Pogledajte kako njih dvoje izgledaju i koliki je kod Aleksandre trudnički stomak:

Aleksandra već ima predispozicije da bude dobra majka jer se odrekla i pjevanja i nastupa kojima zarađuje jako dobre pare kako bi se što bolje brinula o svojoj trudnoći, te kako ni u kojem pogledu ne bi ugrozila razvoj i život svoje bebe.

Da li vam je simpatičan ovaj stomačić? Aleksandra je bila u užoj crnoj majici, pa se stomačić može jasno vidjeti.