Više ne liči na sebe: Popularna Hurem objavila sliku u kupaćem i niko ne može da je prepozna (Foto)

  • admin
  • November 5, 2018
  • Comments Off on Više ne liči na sebe: Popularna Hurem objavila sliku u kupaćem i niko ne može da je prepozna (Foto)

Ova glumica se mnogo proslavila sa ulogom Hurem, naime, glumila je jako opasnu i lukavu ali s druge strane emotivnu ženu turskog vladara. Poznato nam je da se ona u toj seriji za svoj stavi  poziciju te za svoju djecu borila svim snagama i išla proti svih sila.

Od emitovanja i snimanaj te serije, pa sve do danas, došlo je do transformacije u njenom izgledu. Zanima li vas kako ona sada izgleda? Saznat ćete ubrzo, jer ćemo postaviti ekskluzivno fotografije njenog novog izgleda.

Ona je prepoznatljiva i popularna po ulozi Hurem, je jako aktivna na društvenim mrežama, kao što je i većina poznatih ličnosti. Ona svoje pratioce često počasti fotografijama koje plijene pažnju kako muškaraca tako i žena.

Ovdje vam donosimo novo objavljenje fotografije ove glumice, koja je na svom balkonu pozirala u kupaćem kostimu, pogledajte kako ona izgleda, ne liči na sebe:

Njeno pravo ime je Merjem i ona je mnogo smršala prije nekoliko godina, a tu liniju održava i dan danas. Ona je promijenila i boju svoje kose, a kako saznajemo imala je još nekoliko estetskih zahvata na svom licu, jedna od njih je povećanje usana.

Ova naša Sultanija Hurem je zapravo skoro u potpunosti promijenila svoj imidž i svoj izgled. Mnogi je čak i ne prepoznaju više, kako se vama dopada njen izgled?