Više ne izgleda ovako: Rada Manojlović drastično promijenila imidž, Saša je gledao u čudu (Foto)
admin November 17, 2018

Radmila ili nama poznatija kaon Rada Manojlović je svoju karijeru započela u popularnom takmičenju Zvezde Granda. Ljudi su je primjetili, bila je prepoznatljiva kako po svom glasu, tako i po svom izgledu.

Mada moramo priznati da Rada nije uvijek izgledala kao sada, sjetite je se samo na prvoj audiciji kako je izgledala? Bila je drugačija, ali je uradila nekoliko korekcija na sebi koje su njen izgled dovele do savršenstva.

Rada važi za jednu jako lijepu i atraktivnu pjevačicu, često njene duge noge porede sa nogama Brene, a to je kompliment za svaku ženu. Svima je nama poznato da radu uvijek viđamo sređenu i najčešće u uskim kratkih haljinicama i suknjicama.

U emisiji Zvezde Granda se pojavila sasvim nova Rada , bez svoje duge plave prepoznatljive kose. Jedino smo je prepoznali po osmijehu i kraćoj haljinici. Zanima li vas kako se rada ošišala?

Može se reći da je u potpunosti promijenila frizuru, ali ova promjene izazvala je lavinu pozitivnih komentara. Pogledajte i sami kakvu frizuru ona sada ima, te procijenite da li vam se dopada, ili pak ne:

Šta kažete na njen novi izgled. Njeni fanovi su joj odmah poručili da nikada nije izgledala bolje, a vidi se da je i radi prijala ova promjena, sa puno samopouzdanja je pozirala pred kamerama.