Viki “nenamjerno” ponizila Anu Bekutu kao nikad do sada: Njen potez joj Ana neće lako zaboraviti (Foto)

  • admin
  • November 10, 2018
  • Comments Off on Viki “nenamjerno” ponizila Anu Bekutu kao nikad do sada: Njen potez joj Ana neće lako zaboraviti (Foto)

Svi koji su ljubitelji popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda mogli su uvijedti kolika je netrpeljivost između popularnih pjevačica Ane Bekute i Viki Miljković. Naime, ispočetka se komentarisalo da su to mediji preuveličali, te da je između njih sve u redu.

Da su mediji bili u pravu i da između njih nema simpatisanja dokazala je starija pjevačica Ana Bekuta, tako što je svima iz žirija uručila pozivnice i karte za njen koncert, a pretpostavljate li ko tu kartu  nije dobio? Naravno Viki Miljković nije dobila kartu od svoje kolegice.

Veliku pozornost i mnogobrojne komentare izazvala je fotografija koju je objavila Viki na svojim društvenim mrežama. Naime, da je pjevačica zapamtila ovu uvredu od strane Bekute upravo govori ova fotografija. Viki je na njoj zamaglila Anu Bekutu koja je bila u kadru, pogledajte i sami o čemu je riječ:

Zanima li vas kako se Viki snazali u programu za obradu fotografija? Vidite i sami iz priložene fotografije kako se snalazi ili bolje reći ne snalazi.

Da li je vidi željela zbog estetskog izgleda fotografije da zamagli Anu, ili joj Ana stvarno smeta?Očigledno je da nije zbog estetike, jer, zamaglila bi ruke druge kolegice, a ne samo Anu Bekutu.