Viki Miljković iznenadila fanove: Uslikala se bez trunke šminke na licu i izazvala burne reakcije (Foto)

  • admin
  • January 10, 2019
  • Comments Off on Viki Miljković iznenadila fanove: Uslikala se bez trunke šminke na licu i izazvala burne reakcije (Foto)

Folk pjevačica iki Miljković je postigla jako veliki uspijeh u svojoj karijeri. Neki je vole, neki je mrze, ali svi su čuli za nju, kako ona kaže, a to je nešto najbitnije. Bitno je da na ljude ostaviš utisak, zanči da su te primjetili i da si vrijedan, govorila je ona u mnogim izjavama.

Naime, ona je uvijek sređena, neki dosta spekulišu na tu temu kako ona ne umije da iskoristi svoje financiske mogućnosti, te da može mnogo bolje da se dotjera. Viki je jako skromna žena koja nema komplekse za razliku od svojih kolegica.

Za svoje godine ona izgleda jako dobro, vodi računa o svom izgledu, mislimo na cijelokupan izgled, figuru, šminku i frizuru. Naime, ona je više puta isticala da sebe smatra jako lijepom ženom, neki su joj to zamjerili, a neki su se složili s njom.

Da ona misli da je jako lijepa dokazala je jednom fotografijom, koju mnoge njene kolegice ne bi smijele da objave. Viki je jako aktivna na društvenim mrežama, a ovoga puta je za svoje fanove odlučila da objavi nešto drugačiju fotografiju.

Na svom instagram profilu u priči je ovjavila fotografiju sa filterom na kojoj nema šminke. Uz sve to je poželjela dobro jutro svim ljudima koji je prate. Zanima li vas kako ona izgleda bez šminke? Ispod ovogt teksta ćemo vam postaviti sliku, pa ćete imati prilike vidjeti:

Ovim putem je dokazala da se ne stidi svog izgleda bez šminke, što je jako rijetko vidjeti na javnoj sceni. Možemo reći samo da svaka pjevačica treba da se oslobodi kompleksa.