admin December 4, 2018

Mnogo ljudi je pisalo kako im se dopada kada mi objavljujemo viceve u svoje članke, te da im to popravi dan. Danas vam donosimo još jedan vic, nadamo se da ćete se oduševiti kao i svaki put. Ovaj vić se opet tiče Bosanaca, a koga bi drugog?

Nama je cilj da se zabavite i nasmijete čitajući vic:

U Saudiskoj Arabiji su se sastali Bosanac, Hrvat i Srbin, boraveči tu, jednu noć su se napili. Mještani su ih priveli i odveliko kod sultana. Sultanim im je rekao, pošto nisu bili upućeni u pravila, i nisu znali da ne smiju piti tu, neće im izreći smrtnu kaznu kao što bi inače uradio.

Izrekao im je kaznu po od 50 batina, i da svako ima pravo na jednu želju, osim Muje, njemu je rekao ispunit 2 želje. Prvi je na naplatu legao Srbin, želja mu je bila d amu prije batina na leđa zavežu jastuk. Mislio se spasit batina, ali nakon 20te batine, jastuk je spao, a oni su ga dobro istukli.

Onda legne Hrvat, on je tražio da mu se zaježu dva jastuka, ali nakon 30 batina, jastuci su spali. Poslije je legao Mujo, on je imao pravo na 2 želje, prva mu je bila da umjesto 50 primi 100 batina, svi su mislili da je lud, pitali su ga koja ti je druga želja. Na leđa mi svežite Srbina, rekao je.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*