admin December 3, 2018

Svi znamo kako smijeh liječi sve i kako je jako bitan za naše zdravlje. Ljudi bi trebali više da se fokusiraju na pozitivne stvari i da se u svom životu više smiju. Misli dobro i dobro će biti, rekao je poznati pisac Ivo Andrić.

Naime, mi u svojim člancima nismo donosili viceve, ali danas smo odlučili da mnogima popravimo dan. Ovaj vic je postao hit na društvenim mrežama, izazvao je brojne pozitivne komentare, a kada ga pročitate, sigurni smo da ćete plakati od smijeha:

Jedan je Nijemac sa svojom djevojkom išao kroz Bosnu. Vozili su se u kolima koja su imala kamp prikolicu. Potom su vidjeli jednog bosanca, stojao je kod semafora sa cigaretom u ustima i počeo da prilazi njihovim kolima. Njemac je tada dobacio svojoj djevojci da će joj ovom prilikom dokazati koliko su bosanci glupi ljudi.

Bosanac se predstavio, rekao je da se zove Mujo, te da mu treba vatre da zapali cigaretu. Njemac se odlučio našaliti i pokazao Muji na far, a Mujo kao da je naivan pokuša da na faru zapali cigaretu. Nakon pet minuta, Mujo odustane.

Njemac se nasmije Muji u lice, doda gas i ode. Mujo se tada prodere na Hasu koji je sve vrijeme bio iza auto. Pa dragi Haso, koliko tebi vremena treba da otkačiš tu prikolicu?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*