Uzak struk, velike grudi, muškarci su ludjeli za njom: Kako je Ana Bekuta izgledala prije 24 godine, ne biste je prepoznali (Foto)

  • admin
  • January 7, 2019
  • Comments Off on Uzak struk, velike grudi, muškarci su ludjeli za njom: Kako je Ana Bekuta izgledala prije 24 godine, ne biste je prepoznali (Foto)

Popularna pjevačica Ana Bekuta je dugo godina na estradnom nebu i za to vrijeme je vrijedno radina na gradnji svoje karijere. Ona sada važi za veliku zvijezdu, njene pjesme pjevacu mnogi mladi pjevači kada se predstavljaju u nekom muzičkom takmičenju.

Ona je odlučila da na svojim društvenim mrežama objavi nešto kako bi svoje vijerne pratioce podsjetila kako je izgledala i pjevala 1993 godine. Naime, ona je jako aktina na društvenim mrežama i svoje fanove obavještava o detaljima iz svog života.

Ovoga puta je objavila snimak i podsjetila širu publiku kako je to ona izvodila pjesmu “Woman in love” iz još davne 1993. godine. Ona je zauzela prva mjesta i krenula ka vrhu estrade kada je široka javnost čula njene vokalne sposobnosti i talenat.

Naime u videu koji ćemo vam postaviti možete vidjeti kako su prije pjevači morali da pjevaju kako bi postigli veliku karijetru kao što je postigla Ana Bekuta. U nastavku teksta možete pogledati taj video koji je Ana Bekuta objavila na svojim društvenim mrežama:

 

Svi znamo da je Ana zaljubljena žena već godinama. Ona je u velikoj ljubavi i skladu već dugi niz godina sa Milutinom Mrkonjićem Mrkom. Naime, na ovom snimku možete vidjeti koliko je Ana bila lijepa i zgodna pjevačica tokom svoje mladosti.

Niko ne može reći ni sada ništa loše za njen izgled, jer za svoje godine, ona izgleda bolje od nekih svojih mlađih kolegica. Koje je vaše mišljenje o Ani Bekuti, da li je volite ili ne? Vaše mišljenje nam možete napisati u komentarima. Hvala vam što nas pratite.