Ušla u stan Rade Manojlović i pretrnula od straha: Pjevačica Mia sada otkrila, evo šta je zatekla

  • admin
  • January 11, 2019
  • Comments Off on Ušla u stan Rade Manojlović i pretrnula od straha: Pjevačica Mia sada otkrila, evo šta je zatekla

Mia i Rada su kolegice na estradnom nebu, a izgleda da su i u privatnom životu bliske. Naime, Mia je pjevačica koja je za jako kratko vrijeme postigla zavidnu karijeru. Mnogo pažnje na sebe je privukla trudnoćom, porođajem, ali i samim izgledom poslije porođaja.

Ona je jednako zgodna i lijepa, kao da se nikada nije ni porodila. Svi smo upoznati da trudnoća naruši izgled nekih pjevačica. Također Rada Manojlović je svoju slavu postigla prijavom na audiciju poznatog muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Učešćem u tom takmičenju na sebe je skrenula pažnju. Sada se smatra jednom jako talentovanom i traženom pjevačicom. O njenom životu se dosta pisalo, ali svi su bili fokusirani na ljubav i posao.

O njenim čudnim navikama je progovorila i poznata pjevačica Mia. Navela je kako je jedne prilike posjetila svoju kolegicu Radu. Ušla je u njen stan, a onda se iznenadila prizorom i samim rečenicama koje joj je Rada uputila.

Kada sam ušla, željela sam da upalim svijetlo, ali Rada je odmah rekla, ne pali svijetlo. – rekla je Mia, sa začuđenim izrazom lica govoreći o čudnim navikama svoje kolegice. Da je ovo istina potvrdila je i Rada u jednoj izjavi za medije. Radmila je to potvrdila, ali joj nije bilo drago izgleda što je Mia to iznijela u javnost, pa je izavila: Samo crni mrak, nema greške.

Šta vi mislite o ove dvije pjevačice? Da li podržavate njihov rad i kako vam s enjihov rad i karijera dopadaju? Vaše mišljenje nam napišite u komentar.