Uskoro kod svoje kuće: Evo kada će Darko Lazić napustiti bolnicu

Svi znamo da je Darko Lazić imao tešku saobraćajnu nesreću 23. oktobra, njegov oporavak od tada do danas se vodi u kliničkom centru Zemun. Njegov oporavak teče u najboljem redu, te će po Darkovoj želji najvjerovatnije biti otpušten na kućno liječenje.

Izvor blizak pjevaču je rekao da će Darko na svoju inicijativu najvjerovatnije biti otpušten iz bolnice: Naime, Darko je zadnjih deset godina radio po raznim destinacijama za vrijeme praznika, a ove godine igrom slučaja neće moći da radi. Zamolio je roditelje da se dogovore sa ljekarima da Darko bude otpušten iz bolnice na kućno liječenje.

Darkovi roditelji Milan i Branka prvenstveno nisu bili za to, jer smatraju da je Darku najbolje u bolnici te da ima svu moguću pažnju, ali na želju svog sina ne mogu ostati gluhi, pa su rekli da će razgovarati sa ljekarima. To nije ono što oni smatraju da je najbolje za njega, ali će uraditi.

Sa druge strane, normalno da bii m bilo drago da svi budu zajedno za vrijeme praznika. Oni će raditi sve da ispune želju sina, samo se mole da se stanje ne pogorša, te da oporavak nastavi u najboljem redu.- rekao je izvor blikaz pjevaču.