Udaje se Zvezda Granda: Nakon 5 godina veze želi brak i dijete, te progovorila o pritisku porodice

  • admin
  • January 13, 2019
  • Comments Off on Udaje se Zvezda Granda: Nakon 5 godina veze želi brak i dijete, te progovorila o pritisku porodice

Koliko je ova pjevačica iskrena i šarmantna znaju svi ljudi. Naime, ona je u jako dugoj, stabilnoj i harmoničnoj vezi sa Milošem Paunovićem. Ovoga puta je pjevačica odlučila da kaže nešto jako iskreno što je iznenadilo javnost. Rekla je da sve češće vode priče o braku.

Ja i Miloš smo pet godina zajedno, mnogo se volimo, pa tako i često pričamo kako ćemo našu ljubav krunisati brakom. Mi ne pričamo samo o braku nego i o bebi. Možda za jako kratko vrijeme, u skorijoj budućnosti bude svadba ali i prinova. -rekla je sa osmijehom na licu vidno zadovoljna Milica.

Ja nikada nisam trpila pritisak od svojih najbližih kada su u pitanju brak i beba. Svi znamo da su česta pitanja ona: kad ćeš se udati? Ja na to ne obraćam pažnju, dovoljno sam zrela da sama mogu da odlučim šta i kad želim.

Moram sa druge strane reći da me lično moji roditelji  i ne pitaju kada će ta famozna svadba, ja sa njima ne živim jako dugo, ne petljaju mi se u život, jer su vidjeli da sama mogu postići uspijehe i donositi odluke. Moj i Milošev odnos je uvijek jako dobar, vjerovali ili ne.

Ona je za doček nove godine bila u Beogradu, a slavlje je provela sa svojim emotivnim partnerom. Nova godina i jeste noć koja se treba dočekati u zagrljaju voljene osobe, slažete li se s nama? Za kraj ćemo vam postaviti pitanje, a vaše odgovore pišite u komentarima: Kako vam se dopada Milica?