U vezi je sa blogericom Zorannah: Evo kako izgleda sin Halida Muslimovića za kojim djevojke uzdišu (Foto)

  • admin
  • October 27, 2018
  • Comments Off on U vezi je sa blogericom Zorannah: Evo kako izgleda sin Halida Muslimovića za kojim djevojke uzdišu (Foto)

Ona je poznata blogerka. Zorannah je samo prije godinu dana upoznala sina od Halida Muslimovića, a nedavno su započeli emotivnu vezu, kako saznajemo iz povjerljivih izvora. Njegovo ime je Enis.

Svima je poznato da je Zorannah Jovanović bila u vezi sa fudbalerom Danijelom Milićevićem. Oni su početkom ljeta raskinuli svoju vezu, a Zorannah je nedugo nakon toga upoznala sina Halida Muslimovića s kojim je trenutno u emotivnoj vezi.

Njih dvoje su se upoznali prije otprilike godinu dana, odmha nakon upoznavanja su razmijenili brojeve telefona, tu se jednostavno osjetila neka povezanost. U to vrijeme je ona bila u vezi, tako da između njih nije bilo nista osim prijateljskog dopisivanja. Znali su po neki puta otići na kafu ili ručak i to je bilo sve.

Oni su prijali jedno drugom, to se dalo vidjeti i zaključiti iz njihove priče, ali niko od njih nije uradio taj prvi korak, ili započeo temu, tako da nisu prelazili granicu prijateljstva.- izjavio je izvor jako blizak Zoranni. Nakon Zoranninon raskida sa dečkom, počela se češće viđati sa Enisom, pa oni su se čuli svaki dan preko društvenih mreža.

Njih dvoje su nedugo nakon toga počeli emotivnu vezu, nisu željeli da javnost o tome išta zna, pa su obavjestili samo članove porodica i bliske prijatelje. Njima je jako lijepo i uživaju zajedno. – dodao je pouzdani izvor. Evo kako izgleda sin Halida Muslimovića: