admin December 4, 2018

Helanke su jako pristupačan i zastupljen odjevni predmet, ali djevojke trebaju voditi računa o nekoliko stvari prije nego odluče da kupe ili pak nose helanke. One se mogu nositi jedino uz sportsku kombinaciju ili neki duži džemper.

Ukoliko imate višak kilograma ili ste baš puno gojazni, nemojte kupovati i nositi helanke, jer, budite iskreni to i ne izgled abaš lijepo. Koliko ste puta vidjeli gojaznu osobu u helankama i komentarisali da izgleda ružno?

Sa druge strane, ukoliko vam se helanke previše ucrtaju i oslikaju sve, onda to opet ružno izgleda, bez obzira koliko imate kilograma, slažete li se? Helanke ne trebate previše zatezati niti dizati, kao što djevojke rade.

Ako su vaše helanke providne, možete postati predmet ismijavanja. Ovdje ćemo vam odnijeti nekoliko slika djevojaka koje su bezazleno krenule u grad u helankama, ni ne sluteći da će ih taj dan neko slikati, te da će se njihove slike dijeliti na društvenim mrežama.

Ove djevojke su u veoma kratkom vremenu bile podjeljene na svim društvenim mrežama, zato, prije nego odlučite nešto obući iskreno priznajte sebi da li vam pristaje ili ne. Ovo ne morate raditi ukoliko želite postati poznate na ovaj način, a vjerujemo da to niko ne želi.

Ove djevojke su željele biti privlačne, ali su izazvale kontra efekat i svi su im se smijali. Pogledajte o kojim djevojkama pišemo cijelo vrijeme:

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*