U njemu su proveli najljepše trenutke: Evo kako izgleda dom u kojem su zajedno živjeli Darko Lazić i Ana Sević (Foto)

  • admin
  • November 9, 2018
  • Comments Off on U njemu su proveli najljepše trenutke: Evo kako izgleda dom u kojem su zajedno živjeli Darko Lazić i Ana Sević (Foto)

Otkako je Darko Lazić imao saobraćajnu nesreću o njemu i njegovoj još uvijek zakonitoj supruzi se mnogo piše. Naime, jedna od najvećih zagonetki je kome će pripasti luksuzni dom u kome su oni živjeli dok su bili u braku zajedno sa kćerkom Lorenom.

Ovdje ćemo vam prikazati kako njihov dom izgleda. Vidjet ćete mjesto u kome su Darko  i Ana provodili najljepše dane svog braka. Naravno, zajedno sa njima je bila i njihova zajednička kćerka Lorena.

Nakon što je vijest o razvodu ovog para odjeknula, bilo je mnogo spekulacija na tu temu. Ljudi su vjerovali da će njihova ljubav uspijeti, ali to se nažalost nije desilo. Svaki razvod je težak, te ni najvećem neprijatelju ne bi poželjela takvo nešto. – izjavila je Ana sević u jednom interviju.

Svi će ih pamtiti zajedno i prepoznavati po tome. Bili su jako pozitivan par i uvijek su se smijali. Njihov dom će također svi pamtiti jer je to jedno jako luksuzno gnijezdo, a u to ćete se uvjeriti i sami.

U njihovom domu prevladava bijela boja koja daje veliku dozu elegancije, a da je dom uređivala poznata pjevačica te da je vodila računa o svemu govore detalji koji se nalaze u njemu. Pogledajte nekoliko fotografija ovog doma: