U njemu su proveli najljepše dane Ijubavi: 0vako izgleda dom u kojem su živjeli Ana Sević i Darko Lazić, svi gledaju jedan detalj

  • admin
  • August 17, 2019
  • Comments Off on U njemu su proveli najljepše dane Ijubavi: 0vako izgleda dom u kojem su živjeli Ana Sević i Darko Lazić, svi gledaju jedan detalj

Darko Lazić i Ana Sević su bili u braku, naizgled se to činio kao jako uspiješan i sretan brak. Sjetimo se, prvo su živjeli u malom stanu, a poslije je Darko pošto puno zarađuje i ima veliki broj nastupa, kupio skupocijeni i luksuni stan, u kome je živio sa svojom suprugom Anom i kćerkom Lorenom.

Nakon razvoda, Darko je odlučio da Ani i Loreni ostavi taj stan, a on je kao što svi znamo nastavio da gradi kuću u rodnom mjestu sa svojom sadašnjom vjerenicom Marinom, sa kojojm je dobio i sina, nedavno.

Ana Sević je također javna ličnost, ona je sve, od voditeljice do pjevačice, nekako se rodila za javne scene, njeno tijelo i lice su kao stvoreni za kamere, tako misli veliki broj širokih narodnih masa, a sudeći po komentarima ispod njenih fotografija, ima veliku armiju fanova, tačnije, ljudi koji je vole, podržavaju i prate.

Ana Sević je jako aktivna na društvenim mrežama, a na osnovu njenih fotografija smo mogli vidjeti kako izgleda luksuzni stan u kome je nekada živjela sa bivšim suprugom. Ana također već duže vrijeme ima novog dečka.

Pogledajte samo kako je izgledala njihova spavaća soba i hodnik prije ulazka u spavaću sobu, sve je besprijekorno:

Pored ovog možete na osnovu njenih fotografija da vidite kako im je izgledao dnevni boravak, i mali kutak, tačnije garderober, koji je bio napravljen samo za Anu Sević, ali po svemu sudeći ona i danas dan uživa u svom kutku:

Moramo da priznamo da je stan prelijep, slažete li se s nama?