admin November 21, 2018

Svima je poznata ova pjevačica Dara Bubamara. Ona je jako tražena pjevačica, a njen talenat niko ne može da ospori. Kao i sve poznate ličnosti jako je aktivna na društvenim mrežama, ima puno pratioca koji željno iščekuju njene objave.

Nedavno je objavila jednu jako radosnu vijest koja je obradovala sve njene fanove, a radi se o Kimiju. Ukoliko se pitate ko je Kimi, dat ćemo vam odgovor, to je pas Dare Bubamare. Na svom instagram profilu je objavila fotografiju sa psom uz opis: Kimi je trudna.

Naime, ova vijest je uzbudila njene pratioce, oni jedva čekaju da vide kučiće od Darinog psa. Ona je gostovala nedavno u jako popularnoj i gledanoj emisiji kod Ognjena, poznatijoj kao Ami dži šou.

U ovoj emisiji Dara je odlučila da progovori o tome koliko je najviše zaradila na jednom privatnom slavlju koje je bilo održano u Kipru. Izjavila je mnogo zanimljivih stvari, a drugi gosti su ostali u šoku:

Kada vas već zanima koliko sam najviše bakšiša dobila, reći ću vam okvirnu cifru. Sve je to bilo u Kipru, neka luda privatna zabava, bilo je dosta ljudi iz Srbije. Naime dobila sam baksiša oko 50.000 eura, tako nešto. Ovaj novac sam morala podijeliti sa muzičarima, meni je ostalo najmanje.- rekla je ona kroz smijeh.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*