Topalkova kćerka neprepoznatljiva: Nakon veza sa poznatim muškarcima nestala, a danas izgleda ovako (Foto)

  • admin
  • October 18, 2018
  • Comments Off on Topalkova kćerka neprepoznatljiva: Nakon veza sa poznatim muškarcima nestala, a danas izgleda ovako (Foto)

Zahvaljujući svoju ocu koji je jako poznat pjevač i ona je postala poznata. Naime, radi se o Heleni Topalović čiji je otac Milanu Topaloviću Topalku. Zbog svojih ljubavnih veza i partnera koje je birala često je znala da završi na stranicama žute štampe.

Svi znamo kako je došlo do razvoda između Valentine Vučićević i Slobodana Vasića. Da vas podsjetimo, Valentina je navodila kako je Slobodan tokom braka tukao. Nedugo poslije razvoda, mediji i sve novine su izvještavale kako je Slobodan započeo vezu baš sa Helenom.

Naime, veza između njih dvoje je bila jako turbulentna zato je i punila naslove novina. Mnogobrojni raskidi i pomirenja su bili odlika ove veze. Da li ste znali da je Helena prije Slobodana bila u vezi sa pjevačem Granda? On je Joca Stefanović, ali s njim nije mogla dugo da bude jer je bila maloljetna i trebalo joj je više vremena za školu.

Ona nije bila samo sa Jocom, prije njega je bila i sa još jednim poznatim muškarcem, ali nikada to nisu željeli da javno otkriju, sve do momenta kada su u javnost isplivale njihove fotografije sa putovanja u Italiju. Radi se o Vladi Stanojeviću.

Ona je bila i glavni akter u pjesmi svoga oca 2016 godine pod nazivom ljubavna terapija. Pogledajte kako ona sada izgleda: