Top 10 smiješnih slika koje dokazuju da je ovaj svijet pun podvaIa, pr’evara i Iaži (Foto)

  • admin
  • May 14, 2019
  • Comments Off on Top 10 smiješnih slika koje dokazuju da je ovaj svijet pun podvaIa, pr’evara i Iaži (Foto)

U našim člancima smo donosili brojne interesantne, smiješne, ali i zbunjuju’će slike. Ovdje vam donosimo one koje pokazuju da nije sve onako kako vidimo na prvi pogled. Kao što smo već rekli, donosili smo razne slike. Neke od njih su vas nasmijavale, neke zbunji’vale, a neke ostavljale bez teksta.

Morali ste ih čak više puta pogledati kako biste ih mogli objasniti.  Sada vam donosimo one koje pokazuju da je svijet pun prevar’a. Nije sve onako kako nam se čini.  Često vidimo neku sliku i mislimo da je zaista tako, a ustvari je sve namješteno i proizvod efekata koji su se dobro iskoristili. Pogledajte i sami o čemu je ovdje riječ:

 

Ovdje vidimo jedan lijep, luksuzan bazen, ili nam se samo tako čini?

Ovaj hamburger izgleda tako primamljivo, a onda vidimo ovo:

Imate li neku ideju zašto se neko dosjetio nečega ovakvog?

I još p0dvala.  Vidimo kako ambalaža prodaje.  Dosta toga se koristi kako bi se lakše došlo do zarade. Mislite da ste kupili za jednu cijenu više bojica, a dobijete ovako prazan prostor. Kao kada kupite čips, pa gratis dobijete zrak.

Prije nego što se obradujete, muškarci pogledajte malo bolje:

Ovdje je očigledno riječ o tome da je neko p0griješio.  Manju vrećicu je predstavio kao veće pakovanje.  Desi se da se neka greška zanemari.

I još slika koje su postale vrlo brzo popularne:

Kako vam se čine ove slike? Vjerujemo da su vas neke nasmijale, a neke čak i iznerv’rale. Pokazatelj su da ne vjerujemo svemu što vidimo, već da malo bolje pogledamo.