Testament legendarne Esme Redžepove iznenadio sve: Zanijemit ćete kada vidite kome je ostavila svu imovinu

  • admin
  • October 28, 2018
  • Comments Off on Testament legendarne Esme Redžepove iznenadio sve: Zanijemit ćete kada vidite kome je ostavila svu imovinu

 

Nema osobe da ne zna ko je Esma Redžepova, ona je bila izuzetno talentovana pjevačica, ali pored toga je bila jako kvalitetna osoba. Zanima li vas kome je ostavila svoju imovinu? Ako vas zanima, saznajte u nastavku teksta:

Ona je bila jako cijenjena i ljudi su je voljeli, gdje god je nastupala, izmamila je ljudima osmijehe na lice. Puno je putovala i nastupala na svim kontinentima, imala je mnogo novca koji je zaradila svojim glasom. Esma je mogla da žii gdje god želi, ali na kraju se uvijek vraćala u svoje rodno Skoplje.

Ona je održala mnogo koncerata, mnogi od njih su bili u humanitrne svrhe, to je uvijek pokazivalo koliko je ona dobra osoba. Esma Redžepova je usvojila preko 40 djece, zamislite to?

Možemo reći da je toj djeci htjela pružiti ljubav i pažnju koju možda ne bi imali da nisu bili kod nje. Koliko ljubavi je imala ta žena da je mogla da je rasporedi na 40-tero djece? Sigurni smo da je imala mnogo ljubavi u sebi.

Da li znate kome je ostavila svoju imovinu? Ona je svoju imovinu, tačnije kuću ostavila državi. Na kraju je u tu kuću smješten Muzej i Dom humanosti i umjetnosti “Stevo i Esma Teodostievski“.