Cuca je zbog Šabana biIa u centru skandaIa: PričaIo se da mu je r0diIa dijete, a tek da vidite kako danas izgIeda

  • admin
  • August 10, 2019
  • Comments Off on Cuca je zbog Šabana biIa u centru skandaIa: PričaIo se da mu je r0diIa dijete, a tek da vidite kako danas izgIeda

Ivana Negovanović je svima poznata po njenom nadimku koji je dobila, a to je Cuca. Da li se vi sjećate ove pjevačice koja je pokušala na razne načine da dođe do scene i tako se jednom prilikom prijavila na popularno muzičko takmičenje “Zvezde granda”.

Sjetite se da je ona svima postala poznata po a.feri upravo sa po.kojnim kraljem narodne muzike, Šabanom Šaulićem, koji nas je nažalo.st napu.stio ove godine u teš.koj saobra.ćajnoj nesr.eći koju je doživio u Njemačkoj.

Ona je bila u žiži interesovanja i nakon ov1h dešavanja, pa se onda na neko vrijeme povukla skroz iz medija, i nije se oglašavala niti pojavljivala na javnim mjestima gdje bi mogla biti primjećena i uslikana. Kada su u pitanju društvene mreže, i njih je jako rijetko koristila, a tamo je objavIjivala po koji svoj selfie, na osnovu kojeg niko nije mogao ništa saznati.

Nakon nekoliko mjeseci, Cuca se ponovo vratila i aktivirala više nego ikada prije kako nam se čini na društvenim mrežama, počela je da objavljuje fotografije svakodnevno, a u ovom članku možete i da vidite o kakvim se to fotografijama radi…

Sudeći po instagramu i fotografijama koje objavljuje, ona je našla novog d.ečka, objavljuje slike s njim, a na njima se vidi koliko su bIiski. Mnogi su o.sudiIi Cucu jer je pričala da ima d.jete sa Šabanom i da nikad poslije njega neće naći m0mka, a nije prošla ni godina ušla je u novu emotivnu vezu..