Talentovana Ilma Karahmet se udala sa 18, a sada progovorila o detaljima svoga braka: Niko ne vjeruje šta je ispričala

  • admin
  • January 10, 2019
  • Comments Off on Talentovana Ilma Karahmet se udala sa 18, a sada progovorila o detaljima svoga braka: Niko ne vjeruje šta je ispričala

Ilma Karahmet je djevojčica koja je oduševila ljude svojim vokalnim sposobnostima i talentom. Javnosti se predstavila u poznatom takmičenju pod nazivom X Faktor. Tada je na sebe skrenula mnogo pažnje. Nakon nekoliko godina, Ilma se udala, ali i odnijela pobjedu na takmičenju pod nazivom RTL zvijezde.

Ilmu su kontaktirali smnogi novinari kako bi davala izjave. Ona je uvijek isticala kako voli da pjeva, i kako joj je pobjeda u RTL zvijezdama ostvarenje sna. Istakla je kako za takmičenje morate biti spremni ne samo vokalno nego i psihički.

To je velika obaveza i opterećenje. Rekla je da se tokom takmičenja srela sa brojnim izazovima i da je ponosna na sebe što je uspijela da pobijedi i ostavir svoje snove. Istakla je da joj je učešće u X Faktoru donijelo veliku slavu.

Da se rado prisjeća svih događaja koje je doživjela. Ona je ponosna na sebe što je tako mlada uspijela da se nosi sa svim situacijama koje ovaj posao i takmičenje zna da servira. Kada su je pitali koga bi izdvojila kao najveću podršku, bez razmišljanja je rekla da su to njena porodica i njen suprug.

Svog supruga je odlučila pohvaliti na sav glas, istakla je kako mu je zahvalna na svemu. Prvenstveno na ljubavi i iskrenosti, a onda na podršci koju joj je pružao tokom cijelog puta ka uspijehu. Pogledajte i sami izvaju koju je dala ova mlada dama.

Naime, U nastavku ćete imati prilike pročitati njenu izjavu u cijelosti. Vjerujemo da ćete saznati neke informacije koje do sada niste znali: