Tako se brani svoja porodica: Duško u 3 rečenice stao u kraj tračevima i haosu koji je nastao (Foto)

  • admin
  • January 10, 2019
  • Comments Off on Tako se brani svoja porodica: Duško u 3 rečenice stao u kraj tračevima i haosu koji je nastao (Foto)

Jelena Karleuša je jako poznata pjevačica, a u braku je sa uspiješnim fudbalerom Duškom, oni su u zadnjih nekoliko dana na meti medija. Svi znamo da su mediji pisali razne naslove vezano za svađu ovog para.

Čak su navodili kako će doći do razvoda braka. Jelena i Duško su se potrudili da demantuju sve natpise, ali kako to obično biva, dobar natpis prodaje novine, pa su oni nastavili da spekulišu i pišu o ovom paru. Počeli su da citiraju i izjave pjevačice i fudbalera koje oni nikada nisu dali medijima.

Jelena je neko ko je poznat po tome da nema dlake na jeziku, pa je tako javno isprozivala neke ljude. Svi znamo da je za svađu odgovoran Ognjen Vranješ. Ognjen je bh. reprezentativac. On je jednom osuo paljubu po poznatoj pjevačici, a sada se spekuliše da je on uzrok razvoda braka.

Naime, kako saznajemo Duško je došao kući nakon novogodišnje noći gdje je svađa i počela. Kako saznajemo DUško je poslao piće nekoj djevojci, na šta je Jelena vidno ljuta prekinula nastup. Kada su se vratili u hotel, svađa se nastavila.

Duško je uzeo mobitel svoje supruge i vidjeo prepiske sa Vranješem. Nakon što su mediji osuli paljubu po njihovom braku, oglasili su se Duško i Jelena i sve ovo demantovali. To nie bilo dovoljno, jer mediji nisu prestali da pišu o gore navedenoj temi.

Duško je odlučio da sa par rečenica objasni svima šta se zapravo desilo i kako stvari stoje. Na svom profilu je objavio priču koju možete vidjeti ispod ovog teksta.

Mislimo da je Duško svima zatvorio usta.