Svima je poznato da su Kija Kockar i Darko Lazić prije par godina bili u vezi, a sada je isplivala i njihova zajednička slika (Foto)

  • admin
  • November 4, 2018
  • Comments Off on Svima je poznato da su Kija Kockar i Darko Lazić prije par godina bili u vezi, a sada je isplivala i njihova zajednička slika (Foto)

 

Prije nego što je pobjednica Zadruge 1 Kristina Kija Kockar uplovila u bračne vode sa sada već poznatim pjevačem Slobodanom Radabovićem, ona je bila u vezi sa ovim pjevačem. Svi već vidite o kome se radi. Radi se o Darku Laziću.

Znamo da se u novinama dosta pisalo o ovoj vezi, ali je Kristina Kija Kockar sve ovo uvijek demantovala. Istina je isplivala na vidjelo kada je Slobodan Radanović u Zadruzi priznao Milanu Miloševiću da je to sve istina. Naime, Milan je novinar koji je također u to vrijeme bio učesnik Zadruge 1.

Ovo je izazvalo mnogobrojne komentare i privuklo puno pažnje. Kristina je poslije Zadruge počela pjevačku karijeru i ima singl pod imenom Potpis. Njena prva pjesma je bila sa Ministarkama pod nazivom Ne vraćam se na staro.

Kristina je napala Slobodana zato što je to pričao po imanju, ali Slobodan je demantovao rekavši da je i Darko sam rekao za medije da su bili u vezi. U emisiji “Amidži šou” Darko Lazić je sam progovorio o ovoj vezi. Zanima li vas šta je rekao? Pročitajte:

Ta veza se desila baš davno, prije Slobodana Radanovića. To nije bilo ništa ozbiljno niti ništa nezakonito, pa bili smo punoljetni ljudi. . izjavio je Darko.

Pored svega ovo društvenim mrežama je počela kružiti zajednička fotografija Darka Lazića i Kije, pogledajte i sami: