Svi znate Đoleta i bivšu mu ženu Slađu: Njihova mlađa kćerka je ljepotica koja je učestvovala u muzičkom takmičenju (Foto)

  • admin
  • December 5, 2018
  • Comments Off on Svi znate Đoleta i bivšu mu ženu Slađu: Njihova mlađa kćerka je ljepotica koja je učestvovala u muzičkom takmičenju (Foto)

Jedan od napoznatijih muzičara širom balkana je upravo Đole. On je sada u braku sa Vesnom. Njih dvoje su ujedno i osnovali grupu pod nazivom Đogani i sada nastupaju zajedno. Njih dvoje su jedan od najpopularnijih parova na Balkanu.

Zajedno su već dugo godina, a o njihovom braku se nikada nije pisalo u negativnom kontekstu. Njih dvoje su uvijek nasmijani i odaju sliku jedne jako sretne porodice. Lijepo im je, više puta su to istakli, jer njih dvoje su i supružnici i kolege i prijatelji. Jednom riječju sve.

Prije nego je stupio u brak sa Vesnom, Đole je bi u braku sa Slađom Delibaši. Sa Slađom ima dvije kćerke, mlađa se zove Marinela. Ona je krenula istim stopama kao roditelji te se u dobrom svjetlu predstavila u poznatom takmičenju X factor.

Ona ne samo da dobro pjeva, već je se fokusirala i na obrazovanje, pa je prošle godine diplomirala na pravnom fakultetu. Ovo je jako pohvalno.

Kao što smo već naveli učestvovoala je u takmičenju X factor, ali nije došla do finala. To je bilo jako surova istina za nju, tada je odlučila da je posao pjevačice previše surom, bar za nju. Oduštala je od toga i posvetila se sebi i svom školovanju.

Kada je učestvovala u takmičenju, nikada nije isticala čija je kćerka, uvijek je željela da samo stano postigne uspijeh. Kao što je samostalno diplomirala, tako je željela samostalno ostvariti pjevačku karijeru. Njema majka Slađa uvijek hvali svoju kćerku. Kao što sami vidite ona je jako lijepa djevojka, ali je i atraktivna, izgleda da je povukla majčine gene.