Svi znate Danielu, a evo ko je bila prva žena popularnog voditelja Ognjena Amidžića, prava ljepotica (Foto)

  • admin
  • November 21, 2018
  • Comments Off on Svi znate Danielu, a evo ko je bila prva žena popularnog voditelja Ognjena Amidžića, prava ljepotica (Foto)

 

Sadašnju ženu poznatog voditelja ali i pjevača Ognjena Amidžića svi znate. Njeno ime je Danijela Dimitrovska Amidžić. Naime, ona je druga žena ovog voditelja i pjevača. Oni imaju zajedničkog sina, a dali su mu ime Matej.

Svi znamo da je Ognjen jako popularan, te da vodi jednu od najgledanijih emisija poznatiju kao Ami dži šou. U toj emisiji ugošćava razne poznate ličnosti, te im postavlja jako intimna pitanja. U sklopu emisije je organizao i razne zanimljive igrice.

Danijela je njegova supruga, ona je jako lijepa i atraktivna žena, onba je svojom ljepotom očarala mnogo svjetske dizanere koji su tražili da im baš ona bude zaštitno lice. Ona je bila zaštitno licem mnogim kampanjama.

Svi znamo da su ona i Ognjen već dugi niz godina u braku i skladu. Oni su jako zaljubljeni i sretni, a to se vidi na svim zajedničkim okupljanjima.

Kada vidite ko je bila njegova prva žena, shvatit ćete koliko je on imao sreće, te je dva puta ženio ljepotice. Milica i on su se upoznali na Pink televiziji, a vjenčali su se 2006 godine. Vjenčanje je bilo u Kaona kod Šapcu. Slavlje povodom vjenčanja se održalo u jednom od elitnih Beogradskih restorana.

Pogledajte kako izgleda Milica: