admin December 2, 2018

Lepa Brena od kako je počela svoju karijeru niže velike uspijehe i jako je poznata. Naime, ona je bila poznata i za vrijeme bivše Jugoslavije, bila je jedna od najtraženijih pjevačica, a balans je održala i do dan danas.

Za ovako uspiješnu karijeru treba uložiti mnogo truda i vremena, a Lepa Brena svakodnevno ulaže oboje. Ona se za svoje godine, moramo priznati, jako dobro drži, često su znali reći da je ona kao vino, što više godina ima, da je sve bolja.

Ona dosta vodi računa o svom izgledu, to dokazuje i metod kome se odlučila podvrgnuti. Naime, mišljenja o ovom metodu su podijeljena, neki smatraju da je to jako zdrav način pomlađivanja naše kože, dok se drugi groze od toga.

Radi se o metodu puževa na licu. Jako je jednostavan, terapeut vam stavlja puževe na lice, žive, naravno, a oni gmižu po vašem licu. Na ovaj način ostavljaju svoju sluz i pomlađuju vaše lice. Zamislite da vam puževi gmižu po licu, to je mnogo ogavno, slažete li se?

Svi znamo da Lepa Brena radi sve i svašta da izgleda mlađe, ona se podvrgnulo i ovom metodu, a pored toga ide na redovito lišćenje lica i tretmane drugog karaktera. Nije ni čudo da izgleda tako dobro. Poznate ličnosti svašta rade za svoju ljepotu.

Mnogo njih se povrgne i hirurškim zahvatima kako bi sebe proljepšali. Lepa Brena je imala nekoliko estetskih zahvala u toku svoje karijere, ali nisu toliko primjetni, pa je to uredu. Prije nego vam terapeut stavi ove puževe, oni, dva dana prije tretmana jedu samo organsku hranu.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*