Sve isplivalo, evo kako se digla prašina oko Karleuše: Fudbaler napisao jednu stvar, a kad je Duško vidio, krenula je žestoka svađa

  • admin
  • January 9, 2019
  • Comments Off on Sve isplivalo, evo kako se digla prašina oko Karleuše: Fudbaler napisao jednu stvar, a kad je Duško vidio, krenula je žestoka svađa

Došlo je do svađe između sada već bivših saigrača poznatog kluba Crvena Zvezda. Naime, kada je DUško uzeo mobitel od svoje žene Jelene Karleuše, u njemu je pronašao poruke koje je Jeleni slao njegov bivši saigrač.

Radi se o Ognjenu Vranješ, a onda mu je odlučio uputiti prijetnje. Pale su jako teške riječi. Zadnjih dana mediji mnogo pišu da će se pjevačica Jelena i DUško razvesti. Ovdje možete da saznate kako je ova agonija otpočela:

Jelena i ovaj bosanski fudbaler su i nekad aprije imali kontakt i to preko društvenim mreža. Sve je počelo kada je Jelena najstrašnije pljuvala i prozivala selektora fudbalera Srbije. Njegovo ime je svima poznato,  Mladen Krstajić. Ona je prozivala Mladena zato što u ligu nacija nije pozvao Duška da igra.

Vranješ nije mogao da šuti, pa je na sve ovo jako burno odreagovao. Vranješ je tada uradio na Duška, a Jeleni je poručio kako Duško ne igra ni u Kini. Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Nakon ovog sukoba, tačnije javnih prozivki na društvenim mrežama, Ognjen je Jeleni Karleuši počeo slati poruke na društvenim mrežama. Sve ovo je kulmuniralo kada je Duško pronašao ove iste poruke u JK mobitelu.

Da vas podsjetimo, sve je počelo od novogodišnje noći. Duško je poslao piće nekoj drugoj djevojci, a Jelena Karleuša je vidno bijesna prekinula nastup. Oni su se prepirali malo, ali su pretpostavljamo svađu nastavili kod kuće.

Ono što sigurno znamo da je tada Duško uzeo mobitel od svoje supruge, u kome je imao šta da vidi, prepiske sa svojim kolegom.