Sva odjeća joj mala: Trudnu Prijovićlu uslikali u prodavnici, iznenadili se kada su vidjeli kako izgleda (Foto)

  • admin
  • December 5, 2018
  • Comments Off on Sva odjeća joj mala: Trudnu Prijovićlu uslikali u prodavnici, iznenadili se kada su vidjeli kako izgleda (Foto)

Aleksandra Prijović je sada već svima jako dobro poznata pjevačica. Na estradnom nebu se pojavila mlada, a za jako kratko vrijeme postigla ogroman uspijeh. Sve su oči bile uprte u nju i jako pozorno se pratio njen uspijeh.

Ona je izdala nekoliko albuma ali i singl pjesama, a sve su postale pravi hitovi. Postala je jedna od najtraženijih pjevačica, kako na Balkanu tako i šire. Jako je vole i traže u inostranstu, jer voli da pjeva sve tipove muzike.

Svi znamo da je ona trenutno u braku sa Filipom Živojinovićem. Njih dvoje čekaju svoje prvo dijete, a Aleksandra je već neko vrijeme na trudničkom odmoru. Podsjetit ćemo vas kako se na odmor odlučila jako rano tokom trudnoće.

Sama je istakla da ne želi da ugrožava svoje dijete i trudnoću nastupima, te da želi da sve prođe u najboljem redu. Svoje trudničko bolovanje je prekinula na jednu noć kako bi gostovala na koncertu Ace Pejovića.

Aleksandra je na tom koncertu privukla dosta pažnje, jer su svi primjetili njen trudnički stomak, koliko god da je njena bež haljina koju je nosila tu noć bila široka. Svakim danom je sve gojaznija i gojaznija, to ćete imati prilike i vidjeti.

Mediji su je uspijeli uslikati kako kupuje zimsku odjecu sa majkom. Pa sada joj treba nova odjeća sa većim brojem. Aleksandra je cijelo vrijeme bila nasmijana, izgleda da trudnoća jako dobro utiče na nju. Pogledajte fotografije iz šopinga sa majkom:

Da li vam se dopada Aleksandra Prijović? Mnogi ljudi je vole, pa mi rado pišemo članke i obavještavamo vas o njenoj trudnoći.