admin November 24, 2018

Ceca je jako cijenjena pjevačica kkao u Srbiji tako i širom regiona, ona je, možemo reći jedna od najpopularnijih ženskih vokala trenutko na estradnom nebu. Ceca je več dugi niz godina poznata, to joj je pomoglo da niže uspijehe.

Pored Cece, kao mlada nada, mlada umjetnica, javlja se Rada koja je za jako kratko vrijeme postala popularna i slavna. Svoju slavu je iskoristina na jbolji mogući način, te je snimila mnogo singl pjesama koje su jako slušane.

Njih dvije važe za jedne od najatraktivnijih pjevačica na estradnom nebu, ali i za jedne od najtraženijih. Svi znamo da su njih dvije imale sukob, i to jako žustr.

Ona su bile članice žirija u jednom jako poznatom muzičkom takmičenju pod nazivom Pinkove Zvezde. Došlo je do sukoba između Cece i Rade. Ukoliko se pitate zašto, otkrit ćemo vam. Jedna kandidatkinja je otpjevala pjesmu Lepe Brene.

Rada je komentarisala to sve i nije bila zadovoljna, rekla je djevojci da nije trebala da izabere tu pjesu jer joj ne leži, te da je nije dobro iznijela. Ceci je bilo krivo zbog tih komentara pa je uputila nekoliko riječi djevojci i odbrusila Radi.

Rekla je da je to sjajno iznijela, te da je ona već poznata pjevačica. Poslije svega ovoga, njih svije su izgladile odnose, sudeći po svim događajima na kojim su bile gosti.

Ali kako szanajemo došlo je do još jednog sukoba između njih, na jednom događaju. Ceca i Rada su se vrijeđale i psovale. Saznajemo da je Ceca Radmilu uhvatila čak i za kosu. Šta se dalje dešavalo, saznat ćemo u nastavku.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*