Sudbina je čudo, Darko zaslužuje da prođe test: Aca Lukas progovorio o Laziću, a njegove riječi diraju u srce

  • admin
  • November 1, 2018
  • Comments Off on Sudbina je čudo, Darko zaslužuje da prođe test: Aca Lukas progovorio o Laziću, a njegove riječi diraju u srce

 

Svima nam je već poznato da je Darko Lazić imao stravičnu saobraćajnu nesreću, gdje se njegov automobil nekoliko puta okrenuo, sletio sa puta i završio na krovu. Velika većina njegovih kolega se oglasila i pružila podršku ovom mladom pjevaču. Jedan od kolega bio je vjerovali ili ne Aca Lukas. On je pjevaču poslao jako srceparajuću poruku, pročitajte i sami:

Oni što sto postotno zna, uz Darka sam, svi se mi molimo za njega i njegov pozitivan ishod, a ovo ostalo o čemu se piše, mislim da je neukusno, jer za to ljudi nije ni mjesto ni vrijeme. Prestanite da tražite uzroke i posljedice ove saobraćajne nesreće, najbitnije je da se Darko izbori i ostane živ. S

vi znamo koliko je Darko dobar momak, pored toga je odličan pjevač. Sudbina je čudna, a on je morao da prođe ovaj test. – napisao je jako poznati pjevač i kolega Darka ,Aca Lukas.

Jučer su porodica Darka Lazica, njegova vjerenica i kuma Andreana Čekić izašli sa pozitivnim stavom iz bolnice, rekavši da će Darko biti dobro. U bolnici su se zadržali ne više od 15 minuta.

Darko je pokazao da je borben i njegova borba se nastavlja, a svi se mole za njega i nadaju najboljem mogućem izhodu.