Stoja napravila veliku promjenu u životu: Mnogima nije jasno šta će joj ovo, ali ona uživa kao nikad

  • admin
  • October 19, 2018
  • Comments Off on Stoja napravila veliku promjenu u životu: Mnogima nije jasno šta će joj ovo, ali ona uživa kao nikad

 

Svaka poznata ličnost svoj mir i utijehu nađu daleko od svog rodnog kraja ili mjesta gdje žive. One naime najčešće putuju odlaze na egzotične destinacije i uživaju. Taj način relaksiraju i sebe i svoj organizam za nove nastupe i nove pobjede.

Svi osim Stoje, ona je svoj duševni mir našla u svom rodnom mjestu po imenu Perluz. Kako saznajemo iz pouzdanih izvora u zadnjih nekoliko godina Stoja je sa svojim mužem više u svom rodnom zavičaju nego u Beogradu. Stoja je u braku sa uspješnim arhitektom Igorom Jovanovićem.

Ona je svoj porodični dom uredila i sada izgleda kao pravi izvor mira. Nikada u javnosti nije prikazala kako izgleda unutrašnjost tog doma, ali ponekad na svojim društvenim mrežama okači fotografiju iz njenog vrta.

Iako mnogima nije jasno zašto bi ona koja može živjeti bilo gdje odlučila se na jedno malo mjesto, ali ona je najsretnija u svom rodnom kraju i kaže da uživa kao nigdje drugo.

Ona je kao i većina poznatih jako aktivna na društvenim mrežama i često objavljuje fotografije. Nju podržava i prati mnogo ljudi i jako je cijenjena kao ličnost a i pjevačica. Pogledajte kako izgleda njeno dvorište u rodnom zavičaju: