Šta si to uradio sa sebe: Darko Lazić zaprepastio novim izgledom (Foto)

  • admin
  • January 14, 2019
  • Comments Off on Šta si to uradio sa sebe: Darko Lazić zaprepastio novim izgledom (Foto)

Darko Lazić iz dana u dan zabrinjava sve ljude koji ga podržavaju i vole. Naime, poslije teške saobraćajne nesreće koju je doživio u oktobru prošle godine i jedva ostao živ, Darko je nastavio sa brzim promjenama i brzim životom.

Naime, svi smo imali prilike vidjeti snimak gdje se Darko nakon što je pušten iz banje u kojoj je imao ljekarsku kontrolu vozi sa svojim menadžerom u autu gdje nema vezan pojas. Njegovi fanovi su bili zgroženi sa tim postupkom i osudili su ga.

Sa druge strane bilo im je drago jer je Darkov sretan i zadovoljan na tim snimcima. Sada je Darko priredio novi šok svojim pratiocima. On je odlučio da napravi promjenu koja je navela sve ljude da se zapitaju, zašto je to uradio?

Naime, izgleda da je Darko donio odluku da će svoj život mijenjati iz korijena. Svoju kosu je ofarbao u plavo a na društvene mreže objavio fotografiju sa zagonetnim osmijehom. Mišljenja o ovome su bila podijeljena.

Neki su ga podržali i rekli da treba da nastavi sa svojim životom kao i do sada, dok su ga drugi osudili i rekli da treba da uspori.Mnogi su komentarisali kako njegovo ponašanje ne sluti na dobro. Pogledajte kako izgleda Drko sa novom frizurom:

Podsjetimo vas da je njegov ljekar iz banje Miloš dao izjavu kako je banja otvorena ustanova, te da ga ne može mimo njegove volje zadržati u istoj. Darko je svojevoljno napustio banju iako idalje ne može da se oslanja na svoju desnu nogu. Šta vi mislite o ovome?