Šta joj se desilo? Seka Aleksić se ovakva uslikala u avionu, pogledajte na šta liči (Foto)

  • admin
  • January 14, 2019
  • Comments Off on Šta joj se desilo? Seka Aleksić se ovakva uslikala u avionu, pogledajte na šta liči (Foto)

Seka Aleksić je jedna od rijetkih pjevačica koje mediji nikada nisu uspjeli uhvatiti bez šminke. Imali smo priliku gledati njene nastupe i gostovanja u emisijama. Ona vrlo pažljivo i pravilno bira odjevne kombinacije za svaku priliku, a na račun toga je dobila i mnogobrojne pohvale.

Što se tiče šminke, uvijek je sve na svom mjestu. Moramo priznati da je lijepo vidjeti ženu koja toliko vodi računa o svom izgledu. Ona je jako aktina na društvenim mrežama, tamo možete vidjeti kako ona pažljivo bira odjevne kombinacije.

Ovoga puta sa svojim pratiocima je podijelila fotografiju koja je sve oduševila. Ona je odlučila da ljudima približi svoj izgled u opuštenoj varijanti dok putuje avionom. Možete pretpostavljati o čemu se radi, da, Seka Aleksić je objavila fotografiju bez šminke:

Vidite da nosi jako opušteno garderobu i dva flastera ispod očiju. Njeni fanovi nisu očekivali ovakve fotografije od Seke, ali su imali samo pozitivne komentare. Ona je imala jako napornu sedmicu, pa je odlučila da se odmori.

Seka je ovom fotografijom dokazala kako nema komplekse kao neke njene kolegice, te da se ne stidi svog izgleda ni u kojem izdanju. Kada bolje pogledamo, ona je prelijepa žena i majka, i bez upotrebe šminke.

Iako je jedna od najpraćenijih javnosti na srpskoj estradi, usudila se objaviti ovakve fotografije. Ona treba da bude uzor svim svojim kolegicama, da se ne srame svog izgleda, jer je to ipak njihov izgled. Seka se nikada nije sramila ničega što je vezano za nju, to je dokazala po ko zna koji put.