Srpska glumica u 57. godini samo u peškiru: A tek kad vidite ispod neće vam biti dobro, malo pretjerala? (Foto)

  • admin
  • November 13, 2018
  • Comments Off on Srpska glumica u 57. godini samo u peškiru: A tek kad vidite ispod neće vam biti dobro, malo pretjerala? (Foto)

Iako je u 57moj godini života, ona je odlučila da pokaže ljudima kako i u tim godinama žene mogu izgledati jako dobro i svojim izgledom privlačiti pažnju, zanima li vas o kojoj glumici se rad? Njeno ime je Lidija Vukićević.

Ona je kao i druge poznate ličnosti jako aktivna na društvenim mrežama. Svakodnevno objavljuje slike sa putovanja, večera i večernjih izlazaka. Naime, neki to tumače kao bahaćenje, dok ljudi koji ih vole i prate rado gledaju gdje se njihovi miljenici nalaze i šta rade.

Ova glumica je cijelo ljeto objavljivala jako provokativne fotografije u kupaćem kostimu, ali nije to do kućag nego do poza koje je pravila tokom slikanja. Ona je široj javnosti željela da dokaže ali i pokaže da izgleda jako atraktivno i u 57moj godini života.

Ona je odlučila da se slika u peškiru koji je ogrnula oko sebe, a ispod njega očigledno nema ništa. Mišljenja su bila podjeljena zbog poza koje je pravila tokom slikanja. Neki su mislili i komentarisali da ona treba da pokaže svoje tijelo, te da je jako atraktivna.

Drugi su pak komentarisali da to ne priliči jednoj dami njenih godina. Pogledajte i sami o kojim je fotografijama riječ, pa procijenite, koje je vaše mišljenje?