Sreća u domu Ane Sević: Dok je Darko u bolnici ona objavila ovo, njena utjeha (Foto)

  • admin
  • November 4, 2018
  • Comments Off on Sreća u domu Ane Sević: Dok je Darko u bolnici ona objavila ovo, njena utjeha (Foto)

 

Svi znamo da su se Darko Lazić i  Ana Sević razišli, a ona je nedavno na svojim društvenim mrežama, podijelila jedan video. Na videu smo mogli vidjeti veliku sreću njihove zajedničke kćerke Lorene.

Ona trenutno prolazi kroz možda najgori period u svom životu,, zbog svog bivšeg supruga koji je imao jako tešku saobraćajnu nesreću i čiji oporavak još traje. Ana je odlučila da svoju utijehu pronađe u njihovoj zajedničkoj kćerkici Loreni. Objavila je snimak kako Lorena sva sretna skače po krevetu.

Ali opis koji je napisala je dirnuo ljude širom svijeta, pogledajte i sami šta je ova mlada pjevačica i voditeljka napisala na tom snimku:

Moramo navesti da se Ana Sević pojavila na koncertu u Štark areni u Beogradu koji je održala Maja Berović. Došla je u pratnji svog dečka Danijela Nedeljkovića. Ana nije bila nešto raspoložena, to se moglo primjetiti na njoj, jer je inače vedrog duha, pogledajte kako je izgledala:

Svi smo navikli da je Ana nasmijana, ali ovo su jako teški trenutci za nju. Naime, ona je od samog početka Darkovog boravka u bolnici bila njegova podrška i svakodnevno ga posjećivala. Ona je bila prva osoba koju je Darko vidio nakon što se probudio iz vještačke kome.