Sramotna izjava: Ono što je Suzana Mančić uradila Saši Popoviću teško će joj oprostiti

  • admin
  • October 17, 2018
  • Comments Off on Sramotna izjava: Ono što je Suzana Mančić uradila Saši Popoviću teško će joj oprostiti

 

Suzana je glumica, voditeljca i pjevačica, mnogi već to znaju. Naime, ona je rožena Beograđanka, a rođena je 22. novembra 1956. godine. Jedno vrijeme je radila i slabo plaćene poslove kao što su reklamen i sinhronizacija crtanih filmova. Ona je poslije završenog pravnog fakulteta počela da vodi prvu svoju emisiju pod nazivom Loto, i to joj je pomoglo da preko noći postane jako poznata.

Ona je ostala ona ista Suzana i nikada nije dozvolila da je popularnost promijeni. Ljudi su je voljeli i rado su gledali emisije koje je ona vodila. Ona je poslije nekog vremena prešla u Grand produkciju i počela da radi za Sašu Popovića.

Svima nama je poznato da već godinama vodi emisije Granda, i da je u taboru Saše Popovića, ali je ona izjavila da nema plan da se vraća u taj tabor, te da više neće voditi emisije za Sašu Popovića.

Ništa mi ne smeta, svako radi svoj posao. -Izjavila je ona, ali je na sve ovo dodala i nešto što se Šaši sigurno neće nikako svidjeti.

Nikada više neće biti kao što je bilo u najbolje zlatno vrijeme Granda, to je samo moje mišljenje, ne i činjenica. Ne želim da pričam ništa loše, jer tada bi više govorila o sebi nego o njim.- dodala je ona.