Snimila je hit “Ne smem s tobom kume, ćelave ti gume”, pa nestala sa scene, a danas Reni izgleda neprepoznatljivo (Foto)

  • admin
  • November 7, 2018
  • Comments Off on Snimila je hit “Ne smem s tobom kume, ćelave ti gume”, pa nestala sa scene, a danas Reni izgleda neprepoznatljivo (Foto)

Njena pjesma je izašla prije petnaest godina pod nazivom Mercedes, a da li znate o kome se radi? Naime, kada je prije 15 godina izađđla pjesma ove pjevači, svi su bili oduševljeni pjesmom, jer se u to vrijeme slušala takva vrsta muzike. To je bio pun pogodan za pjevačicinu karijeru.

Ne znamo da li se sjećate, a vjerujemo da su rijetki oni koji se sjećaju da je ovu pjesmu otpjevala Era Ojdanić, ovo je bilo u duetu sa bugarskom pevačicom Reni. Veoma brzo nakon izdavanja i velikog uspijeha ove pjesme ona je nestala sa estradne srpske scene.

Ona nije odustala od muzike, da se razumijemo, samo nije više nastupana na srpskoj sceni, već je svoju karijeru nastavila graditi negdje drugo. Nakon dueta sa Erom, i još jednog dueta koji je snimila sa svima nama poznatim di-džej Krmkom, Reni svoju karijeru nastavlja graditi u Bugarskoj.

Ona je tako svoju karijeru izgradila do zavidnog nivoa, često nastupa i jako je tražena. Ona je čak bila i gost na koncertu velike srpske dive Lepe Brene. Lepa Brena je koncert održala u Bugarskoj. Ova pjevačica je rekla da joj je čast što je Brena pozvala za gosta.

Zanima li vas kako ona sada izgleda, pogledajte neke fotografije, godine joj ne mogu ništa, idalje je jako lijepa i atraktivna: